NAŠE VREDNOSTI

ŠVAJCARSKI KVALITET

Kao švajcarska kompanija nastojimo da budemo oličenje vrednosti koje se povezuju sa Švajcarskom i njenim narodom. Šta kažemo to i uradimo, držimo se ugovorenih rokova i dogovora, poslove obavljamo pouzdano i izuzetno kvalitetno. Baš kao i sama Švajcarska, spajamo decenijsku stabilnost i fleksibilnost uz pomoć savremenog preduzmiljivog pristupa i delotvornog procesa donošenja odluka.

 

STRAST

Imali smo snažnu želju da osnujemo ovu kompaniju i nastavljamo da unosimo strast i posvećenost u naš svakodnevni rad. Naši zaposleni vole ono što rade i spremni su da se dodatno potrude zbog zahteva poslovnih partnera. Ovakav elan podstiče svojevrsni pristup poslovanju da „ništa nije nemoguće“, što nas je i dovelo do pozicije gde se sada nalazimo i što će nam u budućnosti pomagati da se dalje razvijamo.

TRADICIJA

Tokom dugog niza godina našeg postojanja, stekli smo čitavo bogatstvo različitih iskustava i veština pomoću kojih smo obezbedili uspeh u prošlosti, to činimo i sada, a nastavićemo tako i ubuduće. Nastojimo da stvaramo dugoročna partnerstva kako bi zajedno sa poslovnim partnerima razvijali poslovanje na obostranu korist. U dinamičnoj industriji zdravstvene zaštite cenimo tradiciju, pa ipak razumemo koliko je važno da se naši poslovni partneri i mi stalno razvijamo.

 

ODGOVORNOST

Svesni smo odgovornosti koju snosimo obavljajući naš posao – i to ne samo prema poslovnim partnerima već i pacijentima kojima su potrebni lekovi koje mi donosimo na tržište. Izuzetno cenimo etičko poslovno ponašanje i naši zaposleni dobijaju odgovarajuću edukaciju i prolaze kroz obuku neophodnu za obavljanje posla koji je u potpunosti u skladu sa internim i eksternim pravilima i propisima.

LOJALNOST

Ponosimo se lojalnošću naših radnika. Kompanija Ewopharma ceni različite kulture i uverenja i teži ka stvaranju radnog okruženja u kome svi zaposleni mogu da se pokažu u najboljem svetlu. Tako se kreira plodna saradnja zasnovana na poverenju gde se komunikacija između svih aktera ostvaruje na ravnopravnom nivou. Verujemo da je ovo osnov za dugoročno partnerstvo koje je korisno za sve strane.