Preporuke partnera i potrošača

0
Podeli

POUZDAN PARTNER KOJI ZAISTA RAZUME BREND BIOGAIA

U nameri da proširimo rasprostranjenost naših probiotskih proizvoda, započeli smo partnerstvo sa kompanijom Ewopharma pre više od deset godina, tačnije 2007. godine. Nakon uspešnog puštanja u promet naših proizvoda u nekoliko zemalja, naša saradnja se razvijala u smeru registrovanja, distribucije, prodaje i marketinga BioGaia proizvoda na tržišta 15 zemalja u regionu Centralne i Istočne Evrope.

Temeljno poznavanje ovih tržišta od strane kompanije Ewopharma tokom godina nam je koristilo, kao i njihova stručnost u oblastima marketinga u zdravstvu i marketinga u potrošačkom segmentu tržišta. Njihovo pravilno razumevanje naših proizvoda i brenda BioGaia učinilo je da postanu jedan od naša tri glavna partnera na svetskom nivou.

Kompaniju Ewopharma poštujemo kao izuzetno profesionalnog partnera, kome može u potpunosti da se veruje. Svakako bismo ih preporučili bilo kojoj organizaciji koja želi da iskoristi potencijal ovih tržišta koja se razvijaju (samo nemojte to da kažete našim konkurentima).

0
Podeli

PROFESIONALIZAM I OTVORENOST U POSLOVANJU SA DR. FALK PHARMA

Uspešno sarađujemo sa kompanijom Ewopharma više od dvadeset godina. Saradnja je prvobitno počela sa proizvodima Salofalk® i Ursofalk® u nekoliko izabranih zemalja, a sada je naše partnerstvo preraslo u dugoročnu saradnju, pri čemu poveravamo kompaniji Ewopharma poslove vezane za marketing, prodaju i registraciju obimnog portfolija proizvoda Dr. Falk širom Istočne Evrope.
Velika i dobro postavljena mreža poslovnih kontakata u tom regionu omogućila nam je da proširimo naš opseg poslovanja, s tim što nam stručnost kompanije Ewopharma i njihovo poznavanje tih tržišta umnogome pomaže da im pristupimo, što bi drugačije bilo teško. Kompanija Ewopharma je pouzdani partner, a naše poslovanje sa njima oduvek krase profesionalizan i otvorenost. Svakako bismo preporučili kompaniju Ewopharma drugim farmaceutskim kompanijama koje traže način da pristupe tržištima Centralne iIi Istočne Evrope i radujemo se nastavku ovog plodonosnog partnerstva sa kompanijom Ewopharma u budućnosti.